Restoran plaža "Kalardovo" ... budite naši gosti ... sigurno ćete nas preporučiti prijateljima ...                              Restoran plaža "Kalardovo" ... budite naši gosti ... sigurno ćete nas preporučiti prijateljima ...                          Restoran plaža "Kalardovo" ... budite naši gosti ... sigurno ćete nas preporučiti prijateljima ...
 
 

  Naslovna
O Tivtu
Plaža
Restoran
Riblje večeri
Plažni bar
Sportski sadržaj
Obilazak zaliva
Apartmani
Rafting Tarom
Jedrenje
Video galerija
Preporučujemo Vam
Kontakt/Rezervacije
 

Plaža

Nalazimo se na 3km. Od centra grada, prema mapi koju smo postavili na sajtu vrlo lako će te nas pronaći. Put do plaže je asfaltiran i označen, morsko dno je pješčano idealno za vašu djecu zbog plićaka koji dozvoljava postepen ulazak u vodu i bezbrižno kupanje, temperatura mora zbog samog položaja plaže u zalivu je  uvjek povoljna. Na samoj plaži je sitan šljunak tako da vaši peškiri ostaju čisti. Polažaj plaže je takav da imate zalazak sunca do samih večernjih sati. Na plaži je odvojena polovina za ležaljke i suncobrane koji se naplaćuje, a polovina je slobodna za vaše peškire. Na plaži su postavljeni tuševi koji tokom čitavog dana imaju vodu, kabine za presvlačenje, šest toaleta. Naša plaža je petu godinu za redom nosilac međunarodnog simbola Plava Zastavica (Mjerenje kvaliteta vode za kupanje 10. puta u sezoni-organizovana sanitarno higijenska služba - Prva pomoć – Spasilačka služba-wc za invalide.itd) organizovan parking, naplaćuju se samo mjesta pokrivena hladovinom. Pristanište za manje brodiće, jahte, glisere, čamce za veće jedrilice ili jahte postavljena su sidrišta a prevoz do pristaništa je našim čamcem. Zabavni program je ispunjen toboganom, pedalinama, dječim skuterima na vodu (na akumulator) dječjim toboganima, jedrilicama itd. Dobili smo 2007 god. nagradu Wild Beauty Award (najbolje organizovana plaža Cg.). Napomena tuširanje i korišćenje toaleta se ne naplaćuje. U neposrednoj blizini plaže nalazi se ljekovito blato koje može besplatno da se koristi u večernjim satima postavljeni su reflektori za noćno kupanje. Organizujemo razne zabave, turniri u odbojci u vodi, igre bez granica, odbojka na plaži, itd.
CJENOVNIK Plažnog mobilijara: Ležaljka-1.40E(dan). Suncobran-1.40E(dan).  Komplet 2 ležaljke+suncobran 4E(dan) Dogovoreni najam 5 i više dana, Komplet 2 ležaljke+suncobran 3E(dan). Pedalina—4.00 (sat) Kajak 3.00(sat). Parking u hladovini (sa rezerv.) 2E (dan).